Saturday, May 2, 2009

5 dari mata arisa..


korg penah x bce novel kau sayangku?
penulis die BIKASH NUR IDRIS from ALAF 21..
ak pn x igt ak pnah bce ke x..hehe
coz nOvel ni dah lame dah ad kat psrn..
tp rasenye ak dah bace mase zman ak skul dlu..

actually, ak nak share samting..
skang ni kat tv2 ad cite yg d adaptasikan from novel kau sayangku..
tjuk drama 2 DARI MATA ARISA..
best cte 2..ak pn bru follow tgk cte 2 kat youtube..
kat tv2 rasenye dah nak abeh..
so, klu korg nak follow tgk cte 2 dari mule bleh g laman web kat bawah nie..




cte dari mata arisa ni best..
ad campo romantik + sedey + lawak..
klu dah start tgk mst rase nk tgk lagi & lagi..hehe
pas2 rase nak beli novel 2..:)
sape yg lyan nOvel mesti layan nye la cte nie..
try la tgk ek..

seLaMat meNonTon!!


♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

5 bijik anggur:

noi_azufham said...

best ke cite ni?komen sikit camner cite die,,, mls nak bace..

hazaryu said...

betul2..ak powwn suke baca novel nih...
suke watak akif tuh...hehe..
tapi kat tv tuh ak suke lagi yang play akif tuh ashraf muslim...
hehe...

fiRdaNi said...

noi..ak tau ko mmg lmah bab2 bce nvel nie kn..hihi..best wei..ko tgk kt utube..cte sal 2 org mamat ncem mnat kat sorg minah kampung..

fiRdaNi said...

hazaryu..ak pon ske ashraf muslim agi..huhu
kan best klu diorg wat watak akif 2 ashraf muslim..hehe...

syafi said...

betol. syed aiman xseswai. :)