Assalamualaikum..
Laksa Kedah terbaik dari ladang anggur..hehehe..kali ni buat guna ikan sardin saiz XXL <-- besar gedabak macam ikan paus ikan sardin tu, jenuh perisi, kalau lepas rebus masuk blender terus kan senang..hahaha
nak resepi Laksa Kedah tengok sini --> RESEPI
Amacam, meleleh dah ayaq liuq? hehehehe
15 bijik anggur:
Salam...
sambil-sambil berblog jom singgah skejap kat sini...
http://bloggeralif.blogspot.com/2011/12/tanya-pendapat-sweet-couple.html
zruuupppppp!!!
tak pernah rasa laksa kedah ni.. huhu
nyum nyum..sedapnyaa!!
oo pakai ikan sardin,,sy slalu pakai ikan kembung ja,,ermm terliuqqq ni
gagagagag
ape ni wanie
buh makanan peveret mie ni
mai antaq p kk skit meh
hehehehe
ikan sardin masuk blander kak ?? hihihi . lenyek je la . haha
oh oh mujur akak bukan penggemar laksa..
alamak~ serius terliur. pagi2 nampak laksa. laksa ni feveret plak tu~
seb bek tak minat laksa sgt.haha so tak terliurrr
duh sedap tuh....
Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/
kecur air liuq..
ta pnh mam g lksa kedah.. tingin la na try..
wahhh sedapnyaa...!
adoi ikan besar gedabak patutlah kuahnya pekat.memang meleleh ayaq liuq..
akk sejak dok sp mmg selalu buat laksa...sebulan sekali n kadang2 lebih apa..hehe
Post a Comment