Wednesday, December 14, 2011

Nak buat Hash Browns Potato!

Assalamualaikum...

 Sape pernah makan Hash Browns? tak tau Hash Browns tu ape? Hash Browns ni sangat yummy sesuai untuk breakfast atau minum petang..luar tu buat dari roti tepung (kalau tak salah aku la..hihi) dan dalam tu ubi kentang..aku pernah makan yang segera je beli kat UO, dah tak ingat brand ape..tapi memang sedap la..esok nak try buat, baru nak godek godek resepi..kuikuikui..
Gambar: Google

Sape pernah buat meh share resepi meh :)

Pssttt: Tengah blogwalking ^_^

26 comments:

  1. makanan !!!! sedapnya .
    *wahai perut , bersabarlah dikau ye demi kurus .

    ReplyDelete
  2. nampak sedapppp :D
    hihi ^^

    ReplyDelete
  3. sy pon beli yang segera je.
    memang sedapp!

    ReplyDelete
  4. sedap sangat, kecur liur tengok gambar tu

    ReplyDelete
  5. nmpk sedap!
    tp x penah mkn lg...
    br 1st time dgr nma dia..haha

    ReplyDelete
  6. nk tutorial buat ni..!! ^_^ sdpnyer...!!

    ReplyDelete
  7. makan dengan burger pon sedap wanie

    ReplyDelete
  8. nak iklan banner sini wanie

    http://broahmad.blogspot.com/2011/12/blog-banner-terbaik.html

    ReplyDelete
  9. ohh, hash browns potato nama nye, syieda penah makan. tapi tak minat sangat.

    ReplyDelete
  10. tu dia cantik menarik tertarik kau memang da boom.pos sini sikit!hehe..

    ReplyDelete
  11. Tak pernah buat..selalu beli yg segera tu jer..memang sedap..^^

    ReplyDelete
  12. terus rasa lapar pagi2 nie~~ post la kt kampus kte~

    ReplyDelete
  13. sedap ni..cicah dgn mayonis..nikmatt..hehe

    ReplyDelete
  14. akak pun sukaa sgt. tak penah buat sendiri, just beli yg frozen tu.

    *smap labu..sama sekolah kita?

    ReplyDelete
  15. hee..rajin!

    ira br godek2 resipi nak buat cupcake..heee

    ReplyDelete
  16. x penah buat dan x penah makan huhu..

    ReplyDelete
  17. suka makan je..nak buat?? huhu..

    entah kurun keberapa baru buat...

    ReplyDelete
  18. mne resepinya ? nampak menarik je :)

    ReplyDelete
  19. makan pon tak pernah. apatah lagi, resepi nak membuatnya. hehehe :)

    ReplyDelete