Monday, August 8, 2011

74 Senarai Peserta Segmen Wanie

Assalamualaikum...
[Skrol ke bawah untuk bace entry baru]

Secara rasminya SEGMEN WANIE: DOODLE RAYA FREE ditutup ^_^
thanks sekali lagi kepada semua yang join & yang support dari tepi depan belakang..
[ Bace sampai habis tau..jangan skip-skip.. :) ]

Tujuan utama aku buat segmen ni sebenarnye nak perbaiki & memantapkan lagi skill membuat doodle guna powerpoint di samping nak bagi ole-ole raya kat korang..yang mane tak join tu aku paham, tak semua suke doodle ni & tak tau nak buat ape dengan doodle kan..sebenarnye doodle ni kite boleh gune untuk buat header tak pun tempek kat sidebar atau pun buat koleksi..hihihi..bergantung kepada korang la ye..

Sume peserta yang join seramai 119 orang & sume akan dapat satu doodle raya free..untuk sorang yang bertuah aku tak pilih lagi, aku akan update kemudian..lepas ni aku harap takde la yang merajuk tak dapat doodle free dah..hehe..sebab aku dah bukak segmen ni selama 2 hari, rasenye dah cukup lame untuk segmen yang macam ni..ye tak? :)

Harap semua peserta segmen sentiasa ikuti perkembangan selagi korang tak dapat doodle raya korang..aku tak nak la bile dah siap doodle korang, korang tak sedar lak atau menghilangkan diri..huhu..yang mane ade bloglist letak link blog aku dalam list korang ye (lepas dah dapat doodle nak buang pun xpe)..kalau yg takde bloglist pastikan korang ingat la link blog aku.. :)

Kat bawah ni senarai peserta yang join, aku akan buat doodle ikut turn..doakan aku sempat siapkan semua sebelum raya ye..satu lagi jangan mengharapkan hasil yang 'meletup' bombastik' 'cun melecun macam lisa surihani' & 'kacak macam jang geun suk' tau ('saya budak baru belajar') aku akan buat yang terbaik & terdaya untuk korang.. :)

CHECK TAU LINK KORANG ADE KE TAK?? AKU RASE AKU TERDELETE BEBERAPE KOMEN TADI!! T_T (Ctrl + F untuk mudahkan pencarian blog korang)
1.   
Semua aku dah g buat sport check..kalau ade yang tak TERsenarai/TERcicir/TERdelete komen bagitau SEGERA tau & SORRY sangat2..huhuhu

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

74 bijik anggur:

Arif Aiman said...

seribu seratus lima belas orang yang join....... .??????

waaaaaaaa....... sehari 50 doodle kena buat owh..

muhamad hanif said...

wohhahaa,


baguslah dpt doodle =)

NOOR FATIN said...

nama saya ada. thanx! :)

NoRa DaDiLLa said...

Thnks wanie! Weee.... Tak sabar nk tgok hasilnya... tp xpe.. take ur time ok dear... byk 2 115 doodle... hoho... chaiyok2! =))

CikMiMiey said...

thanx awak , dah ade lam senarai .. ingatkan dah tak diterima .... huhuuu ~

p/s : selamat mendoodle yer !

cucu umie said...

sis..apcal 1155..sis salah typing ker??? hehe btw, doodle sis boleh tahan cantik kot..grwnty diorng berpuas hati punya.. btw, semoga dapat siapkan semuanya sblom raya...

CIK PARO! said...

check..

no 23! tq wanie!

visitme@FaTiN cOrNeR said...

yeay..sy yg ke-4..hehehe..

tenkiu2..!!

Bro ahmad said...

no 5 wanie..thank, ramainya yang join

sergeant keroro said...

ramainya, tahniah :)

! ❤ PINKaholicx ❤ ! said...

saye no 77,,letak name fyza,,harap nye bertuah dapat lah doodle lebih sikit,,hehe

Lea IsNaw! said...

dh tutup eh?
baru igt nak join...
terlepas sudah..huuuu

byk ni doodle wanie kena wat
fighting! hehehe

KeChIk yg comey said...

waaa..banyak gila yg join...isk2...

aRa ❤ aFiq™ said...

ara no 11.. :)

Umie Artoqiemie said...

gudluck pade yg join.

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

sis wanie <3

than you ^^
sy punya ada.no 52.
hehe.

hope lucky ntok doodle special.
mane tau sis nk buatkan doodle sy ngn hongki ke kan.

wakakakah.
org bg betis nk paha kan..
keke.

lotsa love sis.
wish u sempat siapkan sume.
aminnn :)

AnaAnis.MUsliMah said...

Adaaa!! ^^ no.56...

Cik Baju Kurung said...

ade pun yang cbk . no 68 . thanks ye wanie ! =)

p/s : tak sabar tunggu doodle siap . :D

anamizu said...

yeyy!!! cik ana last skali!!
sempat gak join!!! sayaaaaaang wanie!!! hehe~

Anif Abdullah| AA said...

Ramai tu..
thanks wanie ^^ keep it up !

cik sakdi said...

owh dah closed. hihi

Achik SYIDA said...

ada,thank firdani (:

ILA HonEyBuNNy said...

hehe..

ramainya join..

berpinar2 ila cari...

2 kali cari baru jumpa nama ila..51..;-)

ainaa said...

dah check ! ade. hehe

shida'R said...

tak sempat join..msh bercelaru..huhu..

caliph shuriken said...

tempahan dodol tlah ditutup.. dh check ada kt list #74.. arigatou fir ^^

liya alia said...

jenuh nak buat 116 ketul doodle.. hehe

si para para said...

tak pe la dah tutup pun. nk komen jgk..
:)

qeen.3c said...

wahhhh! semua dapat? thanx kak! :D
nie sayang lebih nie :) hihihi

mohamadhaziq_nursyafiqah said...

blog sy da...n sy nk trima ksih ye sekali lagey..tuto awk amt berguna...n sy nk minta izin untuk letakkan link awk dlm page sy...nie adalah untuk bagi kesenangan pda kwn2 sy yang mahu cri tuto yg begus n senang dri blog awk...sy arap awk x mrh ye...tq..

Mira Marcello said...

kita berjiran^^

akak ade dalam entri nie : http://mieraishak.blogspot.com/2011/08/saya-bermusuh-dengan-firdani-love-story.html

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sorry wanie..sis Tak dpt join bukan sbb sis x suke doodle.. :D ..cuma x sempat nk menjoinkan diri.. suke dgn doodle2 yg wanie buat..comel2 jer.. ^_^

TeAqArH said...

thnx erk singgah n gtaw pasal x letak nama tu..terlupe pulak..n da betolkan..thnx ye...

http://naklempang.blogspot.com/2011/08/segmen-wanie-doodle-raya-free.html

dila bahar said...

thanks wanie...

wanie kasi free pun dah alhamdulillah... ;)

H.J said...

tak leh bagi ke walaupun segmen dah tutup??haha

Tengku Puteri said...

sorry wanie sy x join bukan sbb x suka doodle, sy x smpat singgah blog awk time tuh...update blog trus sign out...xprasan lak dh tamat rupanya...

Wanie said...

arif aiman ~ haha..tadi typing error la..shhhh :D

anip ~ ko dah ade 3 kan..diam..hahaha

fatin ~ u r welcome :)

nora ~ hehe..thanks..insyaallah siapkan secepat mungkin ^^

CM ~ hehe..u r welcome..mane leh tak terime..sume join lulus :)

ayie ~ hehe..insyaallah..tak siap, ayie kena tolong..lalala..thanks tau ^^

cik parol ~ ok..u r welcome :)

fatin ~ hehe..top 10 tu..u r welcome..:)

bro ~ u r welcome..boleh tahan la..hihi

keroro ~ thanks ! :)

fyza ~ hihi..ok nanti wanie roger lain ye..

lea ~ hehe..aritu dah dapat kan..lalala..ok, fighting!~

kechik ~ waa..takpe wanie boley..hihihi..insyaallah..

ara ~ okey ^^

Wanie said...

umie ~ pada yg wat doodle xde wish ke?haha

wifehongki ~ haha...thanks dear..:) doa banyak2 ye..lalala..

ana ~ ok..noted~ :)

CBK ~ u r welcome..nanti wanie roger ye ^^

ana ~ hehehe..last minit tu..:) syang kamu jugak ^^

AA ~ u r welcome..garu pala nak buat cane ni..haha

sakdi ~ eh? sakdi ni nak kene..lalala

achik syida ~ orait..u r welcome..:)

ILA ~ hehe..lupe la nak suruh cari gune FIND..nasib jumpe..keke

ainaa ~ orait! :)

Wanie said...

shida ~ huhu..jangan sedih sangat pasal tu ye..buat sendiri la copyright tu tau..:)

caliph ~ no problema..hihi..yg caliph dekat nak raya baru dapat..keke

liya ~ wish me luck :)

si para-para ~ yo lah..komen jgn tak komen..:D

Qeen ~ ha la, kan akak dah gtau awl2..hee..u r welcome dik ^^

syafiqah ~ orait dear..u r welcome..boleh letak link blog sy..tp sy xdela byk sgt tuto..xdela nak marah..:)

Mira ~ ye, dah buat entry jugak adik ku..:)


mummyqis ~ eh xpe je la kak..wanie tau akak suke je doodle..hehe..tgk profile picture pn letak doodle..hee..

tikah ~ ok, nanti wanie check seround lagi ye..:)

dila ~ u r welcome :)

HJ ~ takleh2..tak adil alk nanti kan..:)

Shamsuddin Amin said...

ramainye yg join...
dean pun tringin...
tapi agak bz la lately...
nak balik sabah... huhu

::cikjuju::◕‿◕ said...

yeeeehhh ade !!eheh...suke2...mesih wanie..^^

AIEN NOT ALIEN said...

wanie..thankz.. saya no.8..hehe..

ramai doodle untuk banyak orang.. 116 orang tuuu...projek amal bulan puasa ni..hihi..

terima kasih ye wanie.. ^_^

CikGu Ma said...

selamat pagi...thanx sebab cikgu juga tersenarai...harap2 dapat la sepasang doodle yea..hik3..

Fariza said...

wow. ramai join.
bekerja kerja keras ni. hik3.

wanny wana said...

yeay thanks wanie, nama wanny ada tersenarai. x sabar nak tempek doodle ni kat blog wanny.


*_*

C'est La Vie said...

ada jugak hehe no 78 :)

kalau nak wat pmintaan d00dle camne bdasarkan contoh d00dle yg wanie buat leh x?...esp : tang tudung, xmo d00dle yg pakai selendang hehe...

sy nak tudung mcm doodle kale purple tu, baju pulak x kisah baju ape yang penting ngan kain xmo seluar hehe..

haha sorry ler klu banyak bunyi plk sy nie :p

alyana shafinas said...

hehe..ade, thanx =)

Fie Anis said...

Yeay!! dapat jugak...hehe

'Ainun Qalbi said...

wou... 116 orang.. fuh.. mantop.. sy y ke 90.. hi4...sabar menunggu

chui ™ said...

chui here hehe tq . ada num chui 89 .wa lame nye haha. actually dudel chui tak btdung ley tak? and long hair 2 je request ehhe

Puan Kutu said...

akk no 9!cpt nie dpt doole.hehe..kesian wanie mesti berpinar2 mata nak buat sampai beratus doodle.akk solute la wanie sanggup berkorban masa utk polower tersayang..:)

faridah nazurah said...

yeay ada gak! thanks tau :)

FatiN NaJwA said...

errr ade...yang ke 112!! waw..hihi tanx :)

RuSyDi said...

no 38..thanx wanie:)

[sutera kasih] said...

bgs segmen ni..disamping mmperbaiki skill, dpt menghappykan rakan blogger dapat doodle comel :)

syerz eyryn said...

yeayhh ! ryn ad. . hehe. . no 20 :)

Zira said...

yeay ada ! thankyou :D

Nonie Aznida said...

Nama sy ade..Thanks kak Wanie..
Kak Wanie follow la blog sy ye.. :)

merahitujambu said...

good luck..siapa laa pemenang itu.doodle awok comel laa...nak satu..jom trade..=p

Syahidaaa said...

numb 81 :DDD buat yg terbaik. ^^ mesti comel nanti. siapa yg bertuah tuu?

Yanaa said...

wohooo..dek kerna terlampau laa ramai di samping mata yg berpinar petang2 nie yanaa x jumpe link blog yanaa..may be dah ad or may be tak..xpew laa ntuk tujuan keselamatan yanaa letak link plak ea..hehe..jgan marah taw...:D

http://secretoflife69.blogspot.com/2011/08/segmen-wanie-doodle-raya-free.html

izfanora said...

dua hari mood ke laut, banyak yang izfa terlepas.. bukan rezeki namanyer..

Nur Zulaikha said...

wahhhh..ingatkan saya org yg last skali..hehe..
ape2 pun terima kasih, syukran, xie xie,kamsahamnida,arigato to cik wanie...
~sarang haeyo~

iMBobo said...

tudiaaaa ramai join noh.. siapa dah dpt wajib buat entry khas utk mghargai jasa baik wanie :D

Dak Fira said...

saya peserta ke 100. aish. ade peluang tak dapat yang spesel tu? hikhikhik

sifu im said...

haha..lucu giler bila ko ckp nk wt skill memantapkan doodle..cam kacau dodol lak..

eh..asal name aku xde??kn ko ckp nk bg free kn??haha

BezBuddy said...

waniii..nt nk blaja wat gak..neway blog ak dh ad dlm list..waiting for the doodle..hehe

Sheda Argos ツ said...

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mceh wanie nme kite ada yeye... sowi terlmbt aw x sngka wanie msukkn kite jugak mceh3x luv u wanie hihihihi

akoo pae said...

yeay~akoo no 39..heheh

ramai gle doe kamu kene wat..119 tuu..
tak penat ke?or tak termuntah ke??
huhu
sian ko..
=)

*akoo da blaja wat doodle..hee

blog-tips-kurus said...

:(.. huhu! isk! :(

*selamat beribadah..

iMBobo said...

tak kesah pun mcm mana, dapat free tu pun dah ckup bersyukur hehe..wanie ni baik sgt lah hehe..

Hairi & Anis said...

tq wanie! Name sis ada..n02! Hehe...x sbr tgu d00dle free.

cissreal said...

Members (1566) follow u

izzati jerr said...

tq wanie!! :) good luck!!