Thursday, August 11, 2011

71 Doodle Raya Batch 1

Assalamualaikum...
Disebabkan ade kes curi doodle, kat sini aku nak tegaskan sikit yang doodle ni hak diorang yang berkenaan je, takleh amik tanpa kebenaran aku..thanks! :) (bace dengan nada lembut ^_^)
 Rasenye banyak batch ni..hihihi..jemput amik ye yang berkenaan, ade 2 doodle laki & 8 doodle pompuan...makin comot ke comel/hensem/cantik doodle aku ni? huhu @_@
Tak mungkin la kan aku boleh hasilkan 119 doodle sume berlainan wajah dalam mase yang singkat kan? kalau buat DODOL boleh la kot..hihihi..aku akan tukar warne & name tapi yang lain mungkin akan same..lagi satu aksesori pun aku tak sempat nak buat..huhu..harap korang tak kisah ye..
Klik kiri (bukan kanan) untuk save ye

1) Aiman
Warna Doodle: Biru & Hitam
Letak warne emas sekali dekat sampin, tak kisah kan? :)

2) Anis
Warna Doodle: Merah, Putih & Hitam
nampak macam mak marah anak lak? :D

3) Laluna
Warne Doodle: Hijau, Hitam & Putih

4) Fatin
Warne Doodle: Peach & Putih
Betul ke ni peach?haha..sorry ye dear jam buruk..lalala

Warne Doodle: Kuning, Merah & Biru
Bro, dewasa tak macam ni? hehehe..wanie tak letak biru pun, 2 warne macam dah cukup :)

6) Mimito
Warne Doodle: Krim/kuning cair & Oren
Harap awak suke warne ni :)

Warne Doodle: Merah jambu, hijau lembut & kuning

8) Aien
Warne Doodle: Hitam, Putih & Merah
Aien! nak same macam Anis, korang pilih warne yang same..hihi
 

Warne Doodle: Pink, Hijau & Oren

Warne Doodle: Pink, Kuning & Putih

♥ Thanks for reading!~ Have a nice day ^_^ ♥

71 bijik anggur:

Bro ahmad said...

thank wanie..cantik, bro ahmad suka..tapi macam mana nak letak kt blog..ada tutor tak? cantiknya dodol bro heheee tak sabar nak letak..

aRa ❤ aFiq™ said...

wah sume comey2.. ta sbr na tgk ara pnye t.. hehe

Sheda Argos ツ said...

cumel3x tunggu sheda punyer nih exited hihi

KeChIk yg comey said...

waaa.santek2..hee..
yg anis punya baju tuh macam corak baju raya kecik la..kehkeh

AnaAnis.MUsliMah said...

Comeiiii ^^

alif haris said...

wah wah doodle raya dah kelua :)
hehhe .. nice la kak ..

caliph shuriken said...

mcm msuk tadika plak ada batch 1 cmni, hukk..

teknik 4 & 6 tu nmpak lain tapi nice laa, gambatte fir sbb byk batch lagi kn ^^

♥ cik puan h0nggi ♥ said...

seyes sumeee pon comel ^^
hahaha.. geramnye ! x sbr nk tggu giliran yg ke 52 tu..ahahaha..
fighting sis :) hehehe.. btw shout box lg satu mane ilang.. susah nk chat T__T yg lg satu tu asyik jam je. rep kat shoutbox kite eyh :)

shida'R said...

terbaik..siap2 buat watermark nnt kene copycat susah hdup huhu..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comel2 & macho doodle wanie buat ni..
Tabik akak.. ^_^

cx's said...

wah!! jeles gituh. wanie. nk doodle jugak! hahah pdhl aritu tknk join. huhu

Arif Aiman said...

kak cik,.. thanx! hehe~~

fiq. said...

berseri2 dodol ni..hehe

Arif Aiman said...

saya dah amik~

ada kat entri ni

http://aimanayie.blogspot.com/2011/08/doodle-raya-dah-siap.html

dan saya letak DP blog dan FB XD

muhamad hanif said...

banyak nya kau buat..


style weh !

iMBobo said...

comel2 semua mcm wanie jugak comelnye hahaha... suka yg warna hijau tu! :D

iMBobo said...

perasan satu benda! bulu mata doodle ppuan tu tak lentik mcm wanie punye doodle kn?hehe

cucu umie said...

wah..sgt cantiklah sis..hehe

Arif Aiman said...

ait2.. ada format tranprent ke.. sy nk right click kn tak dapat.. huhu :p

so sy kelik, copy dari url je laaa~ XD

aimie amalina said...

waaa.cun ahhhh!kikiki.. syg ah wanie..wee
tanx syg...mimi dah hamik!

Telaga Putih said...

comel!!!!!!!!! xsabar nak tgu saya punya!!!!!!!! ^_^

Asyila Zainuddin said...

cantekkk! :D

alyana shafinas said...

comey nyer doodle2 nie..nana tgh menanty dgn sabar..hehe

Anif Abdullah| AA said...

semua comel!! rasa nak makan je dodol ni..cute gilerr.. hahak..lagi2 yang laluna punye tu, ^^

Anif Abdullah| AA said...

semua comel!! rasa nak makan je dodol ni..cute gilerr.. hahak..lagi2 yang laluna punye tu, ^^

farah hanim said...

awww
comel2 blaka
xsabr nak beraya
hhee :D

anamizu said...

alololo comelnye =P

Tengku Puteri said...

doodle puan kutu 7 fatin sgt comel! =)

visitme@FaTiN cOrNeR said...

yeay!! dh siap..comel gila..tenkiu2..

Miss Lalunn said...

thanks wanie !!! :) shukee sangat. comeyl tahu tak :) hehe.

ïêmå å¢klê§ said...

2la, cantik sangat..
kan dah ada orang curi..
huhu

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wanie..tenkiu2..hehe..comel tu..

inbox alamat kt fb eh..nk kasi kad raya..hehe..

pha_teen@yahoo.com

Unna said...

Kenapa sume tu kiut sangat ?! ishh kalau cekelat, best mkn tu :DD

Gadis said...

cantik doodle2 tu..

comei n cute...=)

Cik tikah said...

alahai.. comelnya!!!

AIEN NOT ALIEN said...

Aien & Anis selera seiring sejalan..

hehe..terima kasih wanie.. sangat comel ini doodle.. ^_^"

izfanora said...

pergh wanie.. mmg hbt lah.. klu izfa, muntah darah dah.. hihi..

wanny wana said...

mana wanny punya..?? x sabau nak kopipes.. hahhahaha

shedameor said...

wahh. nice :) thankyouu sangat2 !

aTy _faRed~ said...

eerrr...ngah tunggu turn.. [ngan harapan..] ;p

cik kiwi's said...

walamekk. tudung siti nurhaliza pun ade. hehehe..:)

WanitaMustanir said...

Wanie, kan haritu saya kata nak warna hitam dan kuning kan utk doodle raya?

blh tak kalau saya nak yg kuning tuh jadi kuning cair??

thanks..

Far8 budak baik said...

wahhhh seyess lawa...
berseni gile..
nak jugakk!!!hahaha

Lea IsNaw! said...

comel2 belaka

typ suka tgk yg kaler peach tuh..hehe

'Ainun Qalbi said...

ala... comel2 nyaaaaaa

BezBuddy said...

xsabau nk tgu aku nye..comei2

sifu im said...

aku baca ngn nada keras..haha
walaupon ak sllu mntak kaka buat,tapi aku x curi tau..haha

dila bahar said...

hehee... comel la wanie..

syrupmasin said...

ade org curi2 ke kak??

shida'R said...

de tambah doodle lak..cantik2 sume..yg laki mcm cute jer fir..pndai tol lukis..hehee

cik sakdi said...

cantik cantik,, xcurik janji, haha

Tea Dno said...

siries comel.. theeheee.. pandai nya mendoodle.. ;)

syerz eyryn said...

ohoho. . ble laa ryn pulakk kan ?
jelez niee ! hehe

akoo pae said...

hehe cantek3..
mmg da nmpak suasane raye .. hoho


wani, akoo tag kamu-

http://sometimeshepisometimessad.blogspot.com/2011/08/segmen-kreatif-bersama-budakbertopeng.html

join yep?=)

Puan Kutu said...

sgt comel..tq yer wanie..:)

laskar pelangi said...

alahai....kiupnye^^

MIMIE AIZA said...

haaa cumilnyee.. nape mimie x de.. heee

Cik Azizah said...

jelesnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! semua cantik!!!

farah hanim said...

hehhe..nak trade gak??fara ary tu join minx doodle kat wanie.kali nie nak trade ngn fara pulak>??hehe.fara bru2 lgi dlm doodle nie.nmpk kan xbrape kemas..hehe.kalo xkish.bole je.hehe :D
tp segan skit la.doodle wanie cntik..

Fariza said...

dh dpt. tq. suka !!!! cntiknya. :)

syieda_joy said...

wanie..syieda nak jugak doodle macam Laluna. tapi nk warna peach putih itam. dan doodle laki macam ahmad warna peach putih itam jugak..

visitme@FaTiN cOrNeR said...

wanie..inbox kt fb..nie emailnye..

pha_teen@yahoo.com..

try la..kdang2 pelik sikit 2 ssh nk jmpa..hehe

Syuxer said...

semua hensem dan cantik2 belaka..hehe..untungla sapa yang dapat doodle tuh hehe..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. smart gile doodle2 ko ne ek.. ajar la aku nak wat cm ne.. aku br wat satu... tp buruk giler... heheh

AreNieZa said...

cantik nyer dodol2 tu.. bahhaha.. pelikssss jew bunyi.. lalal

Mrs.Yie said...

ala cantiknya dudel wanie buat..hukhuk..jeles la..malam tadi akak try buat guna paint tapi akak x reti nak tarik garisan untuk buat tangan..adoi..

sergeant keroro said...

comel jek, nak jugak :P

ILA HonEyBuNNy said...

wanie....

comeiiii la semua doodle neh...

hebat la wanie...

warna2 pun cantik...okeh..tngu laki doodle lain lak..eheheh

penyisir rambut said...

nape doodle kmo sgt cntik???
blink2...

izzati jerr said...

takda aksessori pon dah lawa!! cantek .. lah sume dodle nih..sesedap dodol hehehe... suka!! :D

RuSyDi said...

semua comey;)